Veilig en betrouwbaar

U leest het vast ook regelmatig in het nieuws, privacy-gevoelige informatie, vanaf websites verstuurd, die onderschept wordt of accountgegevens die op straat terecht komen. U wilt er toch niet aan denken dat dat gebeurt met privacy-gevoelige informatie die van uw website verstuurd wordt, of niet? Wij in ieder geval niet, want wij vinden privacy (van kinderen) belangrijk.

Beveiligde verbindingen

EasySchool websites worden door ons standaard voorzien van SSL Encryptie. Dat betekent dat gegevens vanaf een EasySchool website verstuurd, versleuteld worden zodat iemand die deze gegevens onderschept, ze niet kan lezen.

Versleutelde wachtwoorden

EasySchool websites bieden de mogelijkheid delen van de website uitsluitend toegankelijk te maken voor bijvoorbeeld ouders zodat u veilig foto's, filmpjes en andere privacy-gevoelige inhoud kunt plaatsen. Om te voorkomen dat vreemden inloggegevens achterhalen, slaan wij alle wachtwoorden versleuteld op. Zelfs onze medewerkers kunnen uw wachtwoorden niet achterhalen.

Met een EasySchool website hoeft u zich dus nooit zorgen te maken over over gegevens die zomaar ineens in handen komen van mensen voor wie ze niet bedoeld zijn.