Stel cookie voorkeur in

Technisch altijd up-to-date

Kon u een aantal jaren geleden rustig jaren toe met uw website, nieuwe webbrowsers, nieuwe technologieën, het toenemend gebruik van smartphones en tablets hebben dat vrijwel onmogelijk gemaakt. Ontwikkelingen volgen zich in razend tempo op en zorgen ervoor dat uw website, voor u het in de gaten heeft, al weer verouderd is

Automatische updates

Omdat wij binnen EasySchool alle functionaliteit gestandariseerd hebben, kunnen wij nieuwe technische ontwikkelingen niet alleen doorvoeren in nieuwe websites, maar ook in reeds bestaande, met EasySchool Basis, Plus of Vip, gebouwde websites. Dat betekent dat u alleen nog maar een nieuwe website nodig heeft als u uw website wilt laten voorzien van een nieuwe vormgeving want technische aanpassingen krijgt u van ons automatisch. 

Releasefrequentie

Elke maandag rollen wij aanpassingen uit om uw website up-to-date te houden. Soms gaat het om kleine problemen die we opgelost hebben, soms om grote technische aanpassingen om ervoor te zorgen dat uw website in nieuwe browsers of op nieuwe apparaten blijft werken. 

Nieuwe functionaliteit

Ongeveer vier keer per jaar rollen wij een grote update uit met nieuwe functionaliteit. U wordt van te voren geïnformeerd wat u kunt verwachten.

 

Kortom, u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw website technisch veroudert.