Stel cookie voorkeur in

Moderne- en professionele uitstraling

Natuurlijk wilt u dat uw website een visitekaartje is voor uw school. Daarom voorzien wij elke EasySchool website van een moderne en professionele vormgeving die ook geschikt is voor smartphones en tablet en naadloos aansluit bij uw wensen en/of de huisstijl van uw school.

Inventarisatie van uw wensen

Per mail sturen wij u een aantal vragen op die ons een indruk geven van uw school. Naar aanleiding van uw antwoorden, neemt één van onze vormgevers contact met u op om dieper op uw antwoorden in te gaan teneinde een goed beeld te krijgen van de stijl die bij uw school past.

Ontwerpvoorstel

Op basis van uw wensen, gaan onze vormgevers aan de slag. Wij ontwerpen direct in uw website zodat u meteen aan de slag kunt om de website te vullen, al voor het ontwerp klaar is. Zo kunt u bijna live meekijken hoe uw website eruit gaat zien en kunt u snel feedback geven. 

Oplevering

Als u tevreden bent, leveren wij uw website formeel op. Mocht u onverhoopt nog problemen tegenkomen of, bij nader inzien, iets toch niet mooi vinden, dan lossen wij dat uiteraard, zonder extra kosten, voor u op.