Stel cookie voorkeur in

Eenvoudig in beheer

Het beheren van een website is vaak een tijdrovende en lastige klus, zeker als zoiets geen dagelijkse bezigheid voor u is want de meeste beheersystemen zijn verre van eenvoudig in gebruik. Daarom hebben wij het beheren van EasySchool websites heel eenvoudig gemaakt. 

EasySchool is echt easy

U beheert uw website rechtstreeks op de pagina en ziet dus direct hoe het er voor uw bezoekers uitziet. We hebben het u zo makkelijk mogelijk gemaakt door velden voor te definiëren zodat u precies weet waar u wat moet plaatsen. Onze handige upload-tool zorgt ervoor dat u in een handomdraai foto's, filmpjes en bestanden op uw website plaatst, maar ook koppelingen maakt naar bijvoorbeeld de FaceBook pagina van uw klas. Voor groepen hebben we een groepspagina ontwikkeld waarmee leerkrachten, zonder enige kennis van websitebeheer, heel eenvoudig berichten, inclusief foto's en/of filmpjes, kunnen plaatsen. 

Ondersteuning

Behalve onze online handleiding, verzorgen wij regelmatig workshop waar u kostenloos aan deel kunt nemen. Verder staat onze telefonische helpdesk u graag te woord om u te helpen. In de praktijk blijkt EasySchool zo makkelijk te werken, dat een beroep op ondersteuning vrijwel niet nodig is.

 

Kortom, een website beheren is nog nooit zo makkelijk geweest!