Stel cookie voorkeur in

Kies je template !

Dit zijn de voorbeelden van de standaard templates van Easyshoool. Als school kan je natuurlijk
de inhoud geheel zelf invullen. Daarnaast kan je de achtergrondafbeelding en kleuren aanpassen
om de website zo bij de huisstijl van je school te laten aansluiten. Op dit moment is er keuze uit
zes verschillende templates.

Template 1

Ons eerste template is een strak en rustig template. Het template typieert zich door één statische header afbeelding. Verder krijgt de website identiteit door het grote logo in de header aan de linkerkant en een beeld element aan de rechterkant. Het menu zit aan de onderkant van de header en loopt niet over de gehele breedte. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

 

Template 2

Ons tweede template is een speels en kleurrijk template. Het template typeert zich door een header met meerdere afbeelding met tekst ernaast. Verder krijgt de website identiteit door het grote logo in de header in het midden en een beeld element op de achtergrond. Het menu zit aan de bovenkant van de header en loopt over de gehele breedte. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

Template 3 

Ons derde template is een weer wat strakker template. Het template typeert zich door een header met het log van de school over de gehele breedte van de website, dit geeft de site echt eigenheid. Het menu zit aan de onderkant van de header en loopt over de gehele breedte. Onder het menu zit een carousel die een aantal foto's doorlopend laat zien. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

 

 

Template 4

Ons vierde template is een weer wat speelser template. Het template typeert zich door de achtergrond afbeelding, deze maakt de website speels. Verder krijgt de website identiteit door het grote logo in de header aan de linkerkant. Het menu zit aan de bovenkant van de header en loopt  niet over de gehele breedte. Het menu is expres doorzichtig met witte menu items, zodat deze goed opvallen op de achtergrond afbeelding. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

 

Template 5

Ons vijfde template is een overzichtelijk template. Het template typeert zich door een header in een kleur met het logo erin. Het menu zit aan de onderkant van de header en loopt over de gehele breedte. Verder heeft het template een carousel met wat tekst ernaast waar meerdere foto's in worden getoond. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

Template 6

Ons zesde template is een erg kleurrijk template. Het template typeert zich door een header met een statische afbeelding die over de gehele breedte loopt. Verder krijgt de website identiteit door het grote logo in de header aan de linkerkant. Het menu zit aan de bovenkant van de header en loopt over de gehele breedte. Verder is de achtergrond gekleurd in een van de kleuren van de school. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

 

Niet gevonden wat je zocht ?

Kies dan voor een maatwerk template, we gaan dan samen met jou aan de slag
om de perfecte website voor jou school of stichting neer te zetten.

Ik wil maatwerk !