Stel cookie voorkeur in

Kies je template !

Dit zijn de voorbeelden van de standaard templates van Easyschool. Als school kan je natuurlijk
de inhoud geheel zelf invullen. Daarnaast kan je de achtergrondafbeelding en kleuren aanpassen
om de website zo bij de huisstijl van je school te laten aansluiten. Op dit moment is er keuze uit
zes verschillende templates.

Template 1

Ons eerste template is een strak en rustig template. Het template typeert zich door één statische header afbeelding. Verder krijgt de website identiteit door het logo in de header aan de linkerkant en een beeld element aan de rechterkant. Het menu zit aan de onderkant van de header en loopt niet over de gehele breedte. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

 

 

Template 2

Ons tweede template is een speels template. Het template typeert zich door een de grote carrousel met meerdere afbeelding met tekst onder gecentreerd over de afbeelding heen. Verder krijgt de website identiteit doordat het logo in het midden geplaatst is. Het menu zit aan de bovenkant van de header en loopt over de gehele breedte. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

 

Template 3 

Ons derde template is een weer wat speelser template. Het template typeert zich door een header met het logo links van de pagina met het menu eronder geplaatst die niet over de gehele breedte van de website loopt. De site krijgt echt een eigenheid door de subtiele schaduwen in de blokken. Verder zit onder het menu een carousel die een aantal foto's doorlopend laat zien. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

 

Template 4

Ons vierde template is zowel strak als een speels template. Het template typeert zich door de achtergrond afbeelding, deze maakt de website speels. Verder krijgt de website identiteit door het grote logo in de header aan de linkerkant. Het menu zit aan de bovenkant van de header en loopt over de gehele breedte. Het dropdown menu is expres doorzichtig met witte menu items, zodat deze goed opvallen op de achtergrond afbeelding. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

 

Template 5

Ons vijfde template is een overzichtelijk en strak template. Het template typeert zich door een header afbeelding die de volledige breedte van de pagina inneemt. Het logo en de slogan van de school is in de header afbeelding zichtbaar. Het menu zit aan de onderkant van de header en loopt over de gehele breedte. Verder is het template rustig en zonder teveel afbeeldingen. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

Template 6

Ons zesde template is een erg kleurrijk template. Het template typeert zich door een header met een statische afbeelding die over de gehele breedte loopt. Verder krijgt de website identiteit door het grote logo in de header aan de linkerkant. Het menu zit aan de bovenkant van de header en loopt over de gehele breedte. Verder is de achtergrond gekleurd in een van de kleuren van de school en springt eruit door de carrousel onder de header afbeelding. De content onder de het menu is vrij in te vullen met verschillende onderdelen, zoals nieuws, agenda, tekst en afbeeldingen.

Bekijk live voorbeeld

 

Niet gevonden wat je zocht ?

Kies dan voor een maatwerk template, we gaan dan samen met jou aan de slag
om de perfecte website voor jou school of stichting neer te zetten.

Ik wil maatwerk !