Stel cookie voorkeur in

Start Easy School

Aan de slag met Easy School

Om een school die wil starten met Easy School zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we een stappenplan opgezet. Het volgen van de stappen zorgt voor een succesvolle, snelle en zorgeloze implementatie. Succes alvast met de implementatie. We hebben er zin in! 

 

STAP 1
Bestel je nieuwe Easy School product 

Voor een succesvolle afhandeling van je aanvraag is het van belang om eerst aan ons door te geven welk product je wilt afnemen.  

Wat kan je afnemen? 

1. Easy School Pluspakket 

2. Easy School Maatwerk 

3. Overstap van Easy Site naar Easy School 

4. Aanpassingen doorvoeren op de huidige website 

Geef je keuze door via:

Aanvraagformulier Easy School 

Kom je er niet uit? Heb je extra vragen? Neem dan contact op met Bert van 't Land via 06-42504775. Hij helpt je graag verder. 

 

STAP 2
Lees het introductiedocument 

Om op de hoogte te zijn hoe het implementatieproces werkt hebben we dit duidelijk omschreven via onderstaande introductiedocumenten. Lees ze aandachtig door zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt om te komen tot een succesvolle implementatie.

Introductie document Pluspakket 

Een overzichtelijk document waar we uitleggen hoe het implementatieproces voor jouw school eruit ziet. Zo weet je precies wat er moet gebeuren om te komen tot een succesvolle implementatie.

Lees introductiedocument Pluspakket

Introductie document Maatwerk  

Een overzichtelijk document waar we uitleggen hoe het implementatieproces voor jouw school eruit ziet. Zo weet je precies wat er moet gebeuren om te komen tot een succesvolle implementatie.

Lees introductiedocument Maatwerk

 

STAP 3

Wanneer je onder stap 1 hebt aangegeven welk product je wilt afnemen ontvang je van ons een bestelformulier. Zodra je deze hebt ondertekend starten we het proces op. Je ontvangt dan een opstart e-mail in je inbox waarmee je zelfstandig je nieuwe website kunt opstarten. We begeleiden jullie vanzelfsprekend volledig tijdens het implementatieproces. Alvast veel succes!