Stel cookie voorkeur in

Waar kiest u voor?

Met de websites van Easy School kunt u kiezen uit 2 trajecten. Het pluspakket of het maatwerk traject. Binnen beide trajecten wordt je als school volledig ontzorgt in het opzetten van een eigen website. 

Easy School Pluspakket 

€ 450,- per jaar en € 700 eenmalig 

U maakt een keuze uit één van onze standaard templates. Wij zetten de website voor u klaar, richten de homepagina in en de menustructuur. Bekijk start easyschool om inzicht te krijgen in het implementatieproces. 

Easy School Maatwerk Template

€ 450,- per jaar en vanaf € 2000 eenmalig

Onze designers leveren een websitedesign op maat aan. Het design sluit perfect aan op uw huisstijl. Samen doorlopen we stapsgewijs een proces om tot het perfecte design te komen. Bekijk hier het proces wat wordt doorlopen om tot een maatwerk design te komen. 

Overgang Easy Site naar Easy school 

€ 350 eenmalig voor het opstarten van een nieuwe Easy School site 

Bent u er klaar voor om de overstap te maken van Easy Site naar Easyschool? We helpen u graag om dit te realiseren. Bekijk start easyschool om inzicht te krijgen hoe dit proces eruit ziet. 

Prijs per uur voor aanpassingen 

€ 85,- per uur 

Wilt u aanpassingen doen aan uw huidige design? Of heeft u andere specifieke wensen die niet onder het pluspakket, maatwerk template vallen? Wij helpen u graag tegen een uurtarief. We geven u vooraf een schatting van de te maken uren.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW