Stel cookie voorkeur in

Vormgeving

Op basis van uw wensen, voorzien onze creatieve en ervaren ontwerpers uw website van een moderne, professionele vormgeving.  U heeft de keuze uit verschillende stijlen waarin wij een unieke huisstijl voor uw school inbouwen. Wij bieden u twee mogelijkheden, EasySchool Basis en EasySchool Maatwerk.

 

EasySchool Basis €450*

U maakt een keuze uit één van onze standaard stijlen en wij bouwen het logo en de huisstijlkleuren van uw school in die stijl in. In overleg met u kopen wij de rechten aan voor één foto die aansluit bij uw wensen en plaatsen deze bovenaan de site. Of u kiest voor een ander vormgevingsbureau dat, op basis van onze specificaties, een unieke vormgeving voor uw website ontwerp en bij ons aanlevert.

 

EasySchool Maatwerk 

Ook hier is de basis één van onze standaard stijlen, alleen ontwerpen wij voor u een unieke vormgeving die past binnen de gekozen stijl. Natuurlijk plaatsen wij het logo van uw school en gaan wij uit van uw huisstijlkleuren, maar verder gaan onze ontwerpers helemaal 'los'. EasySchool maatwerk bieden we aan vanaf € 2500. 

 

* Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.