Stel cookie voorkeur in

Kennis- en leerplein

Ons Kennis- en Leerplein verbindt personeel van uw scholen met elkaar en biedt, naast formele informatie, mogelijkheden om (van elkaar) te leren door informatie uit te wisselen, ervaringen te delen en trainingen en opleidingen te volgen. Hierdoor is ons Kennis- en Leerplein, in tegenstelling tot een traditioneel intranet, een plek waar uw medewerkers vaak komen en dat biedt u de mogelijkheid (formele) informatie die u van belang acht voor uw personeel, beter onder de aandacht te brengen. Ons Kennis- en Leerplein rust op de volgende drie pijlers.

Informeren

Dit is het internet zoals u het van oudsher kent. Hier treffen uw medewerkers alle formele informatie aan die binnen uw organisatie beschikbaar wordt gesteld. U kunt denken aan diverse protocollen, regelingen, formulieren, etc. Een krachtige zoekmachine die ook documenten doorzoekt, gecombineerd met flexibel instelbare filters, zorgt ervoor dat uw medewerkers de gezochte informatie in een handomdraai vinden.

Kennisdelen

Op het Kennis- en Leerplein kunnen uw medewerkers met elkaar communiceren op uw eigen social media platform. Dat kan aan de hand van thema's, actualiteiten, polls, etc., maar ook volledig vrij. Uiteraard kunnen bestanden, foto's en filmpjes worden uitgewisseld en kunnen gesprekken opgeslagen worden als Word of PDF bestand zodat deze bijv. gebruikt kunnen worden voor het maken van plannen of kunnen dienen als notulen. 

Leren

Het Kennis- en Leerplein bevat een krachtige leeromgeving waarbinnen uw medewerkers, geheel zelfstandig, opleidingen, trainingen en workshops kunnen volgen, zowel klassikaal als via e-learning. U kunt zelf trainingen- en opleidingen maken, maar ook elders ingekochte opleidingen koppelen. Uw medewerkers kunnen verplichte leertrajecten volgen, maar ook volledig vrij kiezen uit het opleidingsaanbod. Goede rapportages bieden u als werkgever inzicht in de leerinspanningen van uw medewerkers.

 

Binnen ons Kennis- en Leerplein worden de drie hierboven genoemde onderdelen slim gecombineerd. Zo kunt u bijvoorbeeld formele documenten opnemen in leermodules, maar ook persoonlijk opleidingsaanbod automatisch laten samenstellen op basis van functieprofiel of interessegebieden, afgeleid uit de gesprekken die een medewerker op het social media deel voert.

 

Meer weten? Klik hier voor een prijsoverzicht of neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie.

Meer over Kennis- en Leerplein