Lijsten

• Agenda: Met de agenda geef je bezoekers van je website inzicht in activiteiten die voor dit jaar gepland staan. De meest recente agenda-items kunnen in een kijkglas op de homepage getoond worden.
  • Nieuws: Met dit sjabloon kun je eenvoudig nieuwsberichten aan je website toevoegen. . De meest recente nieuwsberichten kunnen in een kijkglas op de homepage getoond worden.
  • Nieuwsbrief notificatie: Dit sjabloon is geschikt voor het maken van nieuwsbrieven. Verspreidt de nieuwsbrief door een e-mail notificatie te versturen aan een groep geïnteresseerden.
  • FAQ: Beantwoord veel gestelde vragen met het FAQ sjabloon
  • Groepen: Leerkrachten houden met dit sjabloon heel eenvoudig een eigen groepspagina bij. De meest recente groepsberichten kunnen in een kijkglas op de homepage getoond worden
  • Groepen onderbouw, groepen middenbouw, groepen bovenbouw: Deze sjablonen zijn identiek aan het Groepen sjabloon, met dit verschil dat de items uit deze sjablonen op de homepage elk in een eigen kijkglas getoond kunnen worden.
  • Scholenoverzicht: Een scholenstichting kan met dit sjabloon een overzicht van alle aangesloten scholen maken.
  • Team: Met het Team sjabloon laat je zien wie er allemaal op je school werken.
  • Fotoboek: Met het fotoboek presenteer je leuke gebeurtenissen op school met extra grote foto’s.
  • Kinderopvang: Het Kinderopvang sjabloon is gelijk aan het Groepen sjabloon. Door beide sjablonen te gebruiken, kun je op de homepage berichten uit beiden in gescheiden kijkglazen laten zien.
  • Standaard itembank: Het standaard itembank sjabloon gebruik je een eigen verzameling berichten bij te houden.